Wie is Elisabeth Geluk


Professionele paardensporter met een juridische tintje!

Elisabeth Geluk is al jaren een fanatiek amazone. Ze is geboren op 15 mei 1992 en woonachtig in Sint Annaland. Met haar inmiddels zeventienjarige ruin Samaranch (v. Krack C x Propilot) heeft ze furore gemaakt in de dressuursport. Samaranch heeft ze zelf opgeleid van het L naar de internationale U25 proeven, een Grand Prix proef voor ruiters onder de 25 jaar. Samen hebben ze alle klasses doorlopen en hebben ze vele nationale en internationale successen behaald bij de Junioren, Young Riders, Lichte Tour en nu dan ook in de U25 Op internationale wedstrijden, zoals CDI Pompadour, CDI Compiegne, CDI Deauville, CDI Roosendaal en CDI Lier werd altijd een top vijf positie behaald.

Elisabeth traint bij Imke Schellekens-Bartels. Ze kan bestempeld worden als een zéér fanatieke amazone. Zo heeft ze een jaar bij Academy Bartels gewerkt om ervaring op te doen en is ze vaak met haar moeder en broer te vinden op wedstrijden. Momenteel traint ze ook bij Laurens van Lieren.

 

Op dit moment beschik ik over een aantal zeer talentvolle (jonge) paarden zoals de onlangs aangekochte Hamilton (Apache x Contango x Jazz).

Ze runt haar eigen onderneming ‘Elisabeth Geluk Dressage’ in Sint Annaland en geeft veel les en verzorgt clinics. Daarnaast studeert ze aan de Erasmus Universiteit in Rotterdam, waar ze een master privaatrecht en een master ondernemingsrecht volgt. De combinatie van topsport met een studie bevalt haar erg goed. Na haar afstuderen zoekt ze naast haar eigen onderneming ook een passende juridische baan.